12.07.2017

Spring Book Haul

Primăvara a trecut demult şi eu în sfârşit am venit cu book haul-ul meu. În cele 3 luni de primăvară am cumpărat 15 cărţi. În următoarele rânduri am să vi le prezint.Cărţile cumpărate în limba engleză"Magnus Chase and the Hammer of Thor" - Rick Riordan ("Magnus Chase and the Gods of Asgard" #2)
   Mă numesc Magnus Chase. Acum 2 luni am murit luptând cu un uriaş de foc şi m-am trezit în hotelul Valhalla ca soldatul lui Odin.
   Când m-am întâlnit cu Otis, un informantor care ştia unde se află ciocanul lui Thor, tot ce am putut afla de la el înainte să fie ucis de un asasin cu o masca de lup, a fost numele Provincetown.
   Cineva chiar nu vrea ca eu să găsesc ciocanul, şi chiar dacă aş fi putut să-l găsesc, există zvonuri că ciocanul este ascuns în pământ, protejat de o magie puternică. Dar armatele uriaşilor sunt în mişcare, pregătindu-se să invadeze. Dacă nu-l găsesc, ei vor distruge cele Nouă Lumi, începând cu străzile din Boston.

Cumpărată de pe Okian.
Citită: ★★★★★
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


"Traitor to the Throne" - Alwyn Hamilton ("Rebel of the Sands" #2)


"Nu este vorba despre sânge sau iubire. Este vorba despre trădare"

   Amani a fost întotdeauna mai mult praf de pușcă decât fată. Dar, ca Banditul cu Ochi Albaștri, puterile ei au trecut de la putere la forță - la fel ca rebeliunea pentru care îşi riscă viața.
   După o răpire brutală, ea ajunge la palatul Sultanului, unde este nevoită să-şi folosească instinctele de supravieţuire pe care le-a învaţat în deşert. Trădarea, viclenia și spionajul sunt o modalitate de trăire aici - și Amani se potrivește de minune aici. 
   Dar fantomele trecutului se întorc şi cea mai importantă luptă a Amaniei este să-şi păstreze inima secretă şi dorinţele sub control ...

Cumpărată de pe Okian.
Necitită
♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚

"Empire of storms" - Sarah J. Maas ("Throne of Glass" #5)


Sângele va curge.
Visurile se vor sfărâma.
O armată trebuie să se ridice.

Regina asasină a jurat că nu îşi va mai întoarce niciodată spatele regatului ei. Mai ales când ar putea fi singura persoană care poate să ridice o armată împotriva Regelui Întunecat şi ale lui fiare. Dar Ewan ştie trecutul ei şi va întoarce aliaţii şi duşmanii împotriva ei.
Cu prieteni puternici care au încredere în Aelin să-i conducă și cu inima ei dedicată prințului războinic, ce sau pe cine ... este dispusă să sacrifice pentru ca lumea ei să nu fie distrusă?

Cumpărată de pe Okian.
Citită: ★★★★✩

♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔♔"The Complete Fairy Tales" - The Brothers GrimmFrații Grimm au redescoperit o serie de basme. Împreună cu bine cunoscutele lor povești: "Rapunzel", "Gâsca de Aur", "Frumoasa adormită", "Hansel și Gretel" există povești mai întunecate care merită să fie cunoscute. Aceasta este o colecțiea acelor povești. Conţine 200 de basme şi 10 legende pentru copii.


Cumpărată de pe Antic ExLibris.
Necitită☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀


"Four Classic Novels" - Jane Austen

Patru romane elegante, inteligente și sofisticate, care vorbesc de clasă, societate și dragoste:

Rațiune și Simțire
Mândrie şi Prejudecată
Emma
Persuasiune


Cumpărată de pe Antic ExLibris.
Necitită

🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉🌉

Cărţile cumpărate în limba română"Moştenitoarea focului" - Sarah J. Maas ("Tronul de cleştar" #3)

  Celaena Sardothien şi-a negat harul magic vreme de zece ani. Acum, singura ei dorinţă este să răzbune moartea prietenei ei Nehemia, iar regele din Adarlan este principalul vinovat. Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, Celaena, moştenitoarea de foc a unui regat distrus, va călători în Wendlyn, un ţinut îndepărtat în care magia încă mai dăinuieşte. 
   Va reuşi oare temuta asasină să îşi accepte moştenirea nemuritoare, învingandu-şi teama de necunoscut? Până unde va fi ea dispusă să meargă pentru a-şi îndeplini promisiunea făcută Nehemiei?

Cumpărată de pe eMag.

Citită: ★★★★★🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋
"Sabriel" - Garth Nix ("Vechiul Regat" #1)

Cine îi apără pe vii când morţii se ridică...?

Necromantul Abhorsen, singurul care îi călăuzește pe morți către somnul de veci, a dispărut, iar morții amenință să se întoarcă în lumea celor vii. Singura care îi poate lega înapoi în Moarte este Sabriel, fiica necromantului. 
Pentru a-și regăsi tatăl, tânăra e gata să înfrunte toate pericolele acestei lumi și ale celei... de Dincolo. 
Dar pentru asta trebuie să fie pregătită...

Cumpărată de pe eMag.
Citită: ★★☆☆☆


♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑♑


"Lirael" - Garth Nix ("Vechiul Regat" #2)

Cine îi apără pe vii când morţii se ridică...?

   Lirael nu s-a considerat niciodată o adevărată fiică a Clayr. Părăsită de mamă și neștiind cine-i e tatăl, Lirael nu se aseamănă cu nimeni din numeroasa ei familie ce locuiește în Ghețarul Clayr. Nici măcar nu e în stare să prevadă viitorul, așa cum pot face toți cei din Clayr. Chiar și așa, în mâinile ei se află soarta Vechiului Regat. Ea va trebui să pornească la îndeplinirea unei misiuni periculoase, amenințată mereu de umbrele rele ce se întind peste Regat. 
   O misiune ce amenință să rupă barierele dintre viață și moarte. Lirael va trebui să găsească curajul de a-și descoperi destinul. Garth Nix îi trage pe cititori mai adânc în peisajul magic al Vechiului Regat și țese o poveste captivantă despre descoperiri, destine și primejdii.

O am în urma unui schimb de carte.
Necitită🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶"Oraşul focului ceresc" - Cassandra Clare ("Instrumente Mortale" #6)

   Întunericul s-a pogorât asupra lumii vânătorilor de umbre. Haosul şi distrugerea îi copleşesc pe nefilimi în vreme ce Clary, Jace, Simon şi prietenii lor se mobilizează pentru a înfrunta cel mai mare rău cu care au avut vreodată de-a face: fratele lui Clary, Sebastian Morgenstern.
Cu ajutorul Pocalului Infernal, el transformă vânătorii de umbre în creaturi de coşmar, distrugând familii şi pe oamenii care se iubesc, pe măsură ce armata lui de întunericiţi creşte. Nimic din această lume nu îl poate înfrânge pe Sebastian… dar dacă vânătorii de umbre ar ajunge pe tărâmul demonilor, ar putea avea o şansă… 
   Se vor pierde vieţi, iubiri vor fi sacrificate, şi întreaga lume se va schimba.
   Cine va supravieţui finalului exploziv?

Cumpărată de pe eMag.
Citită: ★★★★☆

➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹➹

"O mie şi una de nopţi" - ("O mie şi una de nopţi" #6)

O mie şi una de nopţi volumul 6 conţine Nopțile 316-393

"O mie şi una de nopţi" este o încântătoarea colecţie de povestiri arabe, care a fascinat şi continuă să fascineze cititorii din lumea întreagă.

Povestirea-cadru sau „în ramă“ din O mie şi una de nopţi este cea a regelui Şahriar care, înşelat de soţia sa, se hotărăşte să-şi decapiteze următoarele neveste, până când Şeherezada, înţeleapta fiică a vizirului, îl fascinează cu poveştile sale timp de o mie şi una de nopţi.

Cumpărată de pe Antic ExLibris.
Necitită

☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽☽


"Oamenii fericiți citesc și beau cafea" - Agnès Martin-Lugand

   A plecat din Paris să se uite pe sine. Dragostea pe care o va întâlni va schimba totul.
   Povestea lui Diane începe în mod brutal cu moartea soțului și a fetiței sale, eveniment care o aruncă în cea mai cumplită depresie. Totul se oprește în loc, în afară de inima ei, care continuă să bată. Cu încăpățânare. Dureros. Zadarnic.
   Când cel mai bun prieten și asociat în mica afacere cu o cafenea literară la Paris, Felix, îi propune o călătorie ca început pentru o nouă viață, Diane alege să îndeplinească o mai veche dorință a fostului ei soț și se refugiază departe de lume, într-o mică așezare din Irlanda.
   O întâlnire neașteptată cu un bărbat taciturn o face pe Diane să vadă din nou lumea cu încredere și cu forță regăsită.

Câştigată la un concurs pe pagina de facebook SerialReaders.
Citită: ★☆☆☆☆

﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼﷼


"Viața e ușoară, nu-ți face griji" - Agnès Martin-Lugand

Continuarea romanului "Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea".

Întoarsă din Irlanda, Diane este hotărâtă să înceapă o viață nouă la Paris. Cu ajutorul prie­tenului său, Félix, redeschide cafeneaua literară „Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, oaza ei de liniște. Acolo îl întâlnește pe Olivier. Un bărbat blând și atent, care înțelege refuzul ei de a deveni din nou mamă, după pierderea cumplită pe care a suferit‑o.
Dar o întâmplare neașteptată o bulversează pe Diane și îi spul­beră toate certitudinile.
Va avea ea oare curajul de a‑și construi un nou cămin?

Câştigată la un concurs pe pagina de facebook SerialReaders.
Necitită

♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤

"Cântul lui Ahile" - Madeline Miller

   Cântul lui Ahile reprezintă o repunere în scenă a miticului război troian din perspectiva unui personaj crucial, dar care nu-şi face apariţia prea des în epopeea lui Homer: Patroclu, eclipsat în Iliada de faimosul Ahile, „primul intre greci, puternic, frumos, izvorit din trupul unei zeiţe”. 
   Exilat la curtea lui Peleu, Patroclu se îndrăgosteşte de fiul gazdei sale şi al nereidei Thetis, semizeul Ahile. Cei doi cresc şi sunt educaţi împreună de centaurul Chiron, clădind în timp o relaţie puternică. 
   Însă odată ce Thetis arată limpede că nu priveşte cu ochi buni dragostea fiului ei pentru un muritor şi amîndoi sunt târâţi într-un război lung şi sângeros, tragedia pare gata să se abată în orice clipă asupra lor.


Cumpărată de pe Antic ExLibris.
Citită: ★★★☆☆

♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚♚


"Ultima stea" - Rick Yancey ("Al 5-lea val" #3)


Ultima fază a invaziei este pe cale de a fi implementată: asupra orașelor vor fi aruncate bombe care le vor rade de pe fața pământului, odată cu ele dispărând și dovezile civilizației noastre.
Cassie și tovarășii ei știu că a venit momentul să aleagă între dragoste sau teamă, încredere sau suspiciune, ură sau sacrificiu, credinți sau barbarie. Și mai știu că umanitatea este singura armă pe care o avem în acest război. Bătălia finală se va da în sufletul omului și nu se va încheia decât odată cu cea de pe urmă bătaie de inimă.

Cumpărată de la Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris Brașov.
Citită: ★★★★☆

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦


"Biblioteca sufletelor" - Ransom Riggs ("Miss Peregrine" #3)

Un băiat cu puteri extraordinare. 
O armată de monştri nimicitori. 
O bătălie magistrală pentru viitorul deosebiţilor.

   Copiii deosebiţi aflaţi în grija lui Miss Peregrine îşi ţin fanii cu sufletul la gură până în ultimul moment. După două volume năucitoare, Ransom Riggs aduce în cea de-a treia parte a îndrăgitei serii, Biblioteca Sufletelor, deznodământul mult aşteptat. Jacob descoperă, în sfârşit, care este rolul său în lumea deosebiţilor, pe măsură ce abilităţile lui devin din ce în ce mai sofisticate. Alături de Emma şi Addison MacHenry, cel mai deosebit câine vorbitor, Jacob sare din prezent în trecut, dintr-o buclă în alta, pentru a-şi salva prietenii captivi într-o fortăreaţă în care strigoii ticluiesc cele mai diabolice planuri. 
   Astfel, cei trei eroi ajung de pe străzile Londrei moderne în labirinticul Pogonul dracului, o mahala uitată de lume a Angliei victoriene. Aici se va decide, odată pentru totdeauna, soarta lumii deosebiţilor, într-o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva strigoilor şi a sufletelor-pustii.

Cumpărată de la Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris Brașov.
Citită: ★★★☆☆
      ❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

The Enchanted Library Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang